Porsche Panamera V-PT by Vorsteiner

Porsche Panamera V-PT by Vorsteiner

Cei de la Vorsteiner introduc un nou kit V-PT pentru modelul Porsche Panamera, ce include un numar de componente aerodinamice ce ajuta la performanta si care face ca motorul sa ramana neatins.

Aceste componente includ un bumper si un splitter frontale cu insertii din fibra de cabon ce pot fi scoase in caz ca sunt distruse, o pereche de aripi laterale din fibra de carbon de inalta performanta, un nou spoiler pe spate si un bumper refacut. Spoiler-ul de pe spate a fost construit pentru a creste forta de apasare si care nu interfereaza cu aripa venita din fabrica.

Bumper-ul de pe spate combina, de asemenea, o serie de elemente, acestea fiind niste fante de ventilatie verticale care ajuta la racirea sistemului de evacuare, un difuzor din fibra de carbon si un panou de control care inlocuieste unitatea stoc si care permite ca aerul sa iasa prin acest difuzor.

Piesa finala adauata la Vorsteiner V-PT Porsche Panamera este reprezentata de conductele sistemului de evacuare sport realizate atat din otel inoxidabil, cat si din titan, si care ajuta la o ajustare a greutatii cu 40%.

Kit-ul pentru Vorsteiner V-PT Porsche Panamera se poate gasi deja la dealerii autorizati in intreaga lume, iar pretul este valabil numai la cerere.

Comentarii
Adauga comentariu
Publicat pe: 04 mai '11, in: Stiri
2725 vizualizari
Citeste mai mult despre:  Porsche  panamera  Porsche Panamera  Vorsteiner  V-PT  
Bea si fumeaza, dezmembreaza masini, sta pe forumuri, ansambleaza masini (la loc), vinde suruburi ramase dupa ansamblarea masinilor, fumeaza, inoveaza. Citeam mai zilele trecute un editorial pe tema l[...]