Bentley Continental GT Cabrio by Prior Design

Bentley Continental GT Cabrio by Prior Design

Cei de la Prior Design au dezvelit doua imagini cu transformarea “High Society” a modelului Bentley Continental GT Cabriolet, o varianta custom ce va putea fi vazuta la Tuning World Bodensee pe 5 mai 2011.

Dupa cum se poate vedea, exteriorul arata mult mai agresiv acum datorita unei liste de modificari, si conform tunerului, acestea nu au fost realizate numai pentru exclusivitate, dar si pentru a ajuta ca acest cabriolet de lux sa fie mai aerodinamic.

Partea frontala are un nou bumper si un splitter de carbon, o noua grila din fibra de carbon cu iesiri pentru aer si o noua invelitoare cu doua iesiri care ajuta la evacuarea aerului fierbinte de la motor, in timp ce partea din spate a fost redefinita cu ajutorul unui nou bumper ce incorporeaza un difuzor custom si un sistem de evacuare sport din otel inoxidabil.

Prior Design Bentley Continental GT Cabriolet a fost, de asemenea, echipat cu o pereche de praguri laterale noi, care sunt acum mai lungi si mai joase.

La interior, decoratiile din lemn au fost inlocuite cu fibra de carbon, iar in ceea ce priveste performanta, noile modifcari ale motorului BiTurbo W12 sunt de 560 CP si 650 Nm cuplu la 1.600 rpm.
 

Comentarii
Adauga comentariu
Publicat pe: 04 mai '11, in: Stiri
4498 vizualizari
Citeste mai mult despre:  Bentley  Bentley Continental Supersports  Bentley GT  Prior Design  
Bea si fumeaza, dezmembreaza masini, sta pe forumuri, ansambleaza masini (la loc), vinde suruburi ramase dupa ansamblarea masinilor, fumeaza, inoveaza. Citeam mai zilele trecute un editorial pe tema l[...]