Alfa Romeo 8C Spider by Novitec

Alfa Romeo 8C Spider by Novitec

Tunerii cu experienta de la Novitec Rosso au facut-o din nou. De data asta, ei au transformat modelul 8C Spider in cea mai rapida si puternica Alfa Romeo din lume.

Cele mai importante imbunatatiri care au facut toate astea au fost sistemul supercharger high-tech si sistemul de evacuare de inalta performanta din otel inoxidabil; gratie acestor lucruri, puterea a sarit de la 450 CP (331 kW) la 600 CP (441 kW) si la 588 Nm cuplu la 5.400 rpm.

Supercharger-ul custom de care am vorbit mai sus, care imbunatateste motorul de 4.7 litri V8 de pe Novitec Alfa Romeo 8C Spider, este condus de o curea dintata direct de la arborele cotit, in timp ce presiunea maxima a fost limitata la 0.37 bar. Un injector custom a fost adaugat, astfel ca iti dai seama ca unitatea de control a masinii a trebuit sa fie recalibrata.

Datorita faptului ca a primit si niste jante adaptate custom de 21/22 inch din aluminiu si o suspenie mai inalta ajustabila, Novitec Alfa Romeo 8C Spider este capabila acum sa atinga o viteza de top de 305 Km/h (inainte era de 290 Km/h), in timp ce sprintul de la 0 la 100 Km/h se face in 3.9 secunde.

Pretul pentru aceasta modificare este de 19.900 Euro.

Comentarii
Adauga comentariu
Publicat pe: 04 mai '11, in: Stiri
2898 vizualizari
Citeste mai mult despre:  Alfa Romeo  Spider  Novitec  
Bea si fumeaza, dezmembreaza masini, sta pe forumuri, ansambleaza masini (la loc), vinde suruburi ramase dupa ansamblarea masinilor, fumeaza, inoveaza. Citeam mai zilele trecute un editorial pe tema l[...]