Cronica - GTT Drift Series Suceava

Editiile precedente au facut ca Suceava sa fie recunoscuta drept una din etapele care nu trebuie sa le ratezi, fie ca esti participant sau spectator.

Weekendul trecut, Federatia Romana de Drift impreuna cu echipa King Of Europe si sprijinul incontestabil al drifterului local Razvan Fratianu, au transformat pentru doua zile orasul bucovinean Suceava in capitala driftului national.

Asa cum am fost obisnuiti, am avut parte de o etapa deosebita, in care peste 25 piloti din tara au orchestrat spectacolul derapajelor controlate. Ziua de sambata, destinata antrenamentelor, a inceput la primele ore ale diminetii, cand in parcul rece il gaseam pe Gabi Imre care facea ultimele reglaje la masina si cativa piloti abia sositi din Bucuresti. Pe masura ce minutele treceau, soseau organizatorii, spectatorii cat si restul pilotilor. Incet dar sigur acestia se aliniau cu masinile la start gata sa testeze circuitul, care, din punctul nostru de vedere a fost cel mai lung si frumos amenajat.

Unii participanti au debutat in campionat, altii au testat ultimele modificari facute la masina, per total o zi torida de vara, lipsita de evenimente neplacute. Dar toate acestea aveau sa se schimbe brusc, in jurul orei 16, cand o furtuna de proportii a maturat la propriu parcarea Shopping City Suceava. Corturile echipelor au fost primele care au avut de suferit, unele fiind purtate de vant pe distante considerabile. In haosul creat, ghinionul a facut ca singura prezenta feminina din campionat, Ramona Rusu sa fie accidentata in zona capului, aceasta necesitand ingrijire medicala. Furtuna plus nefericitul eveniment au insemnat sfarsitul primei zile.

Citeste restul cornicii pe driftr.ro

Comentarii
Adauga comentariu
Publicat pe: 20 iulie '11, in: Despre evenimente
1487 vizualizari
Citeste mai mult despre:  CND etapa IV  CND 2011  Campionatul National de Drift  
Bea si fumeaza, dezmembreaza masini, sta pe forumuri, ansambleaza masini (la loc), vinde suruburi ramase dupa ansamblarea masinilor, fumeaza, inoveaza. Citeam mai zilele trecute un editorial pe tema l[...]
Gearhead on facebook Gearhead Rss Gearhead on Twitter Gearhead on YouTube